Hoți vechi, metode noi

Ziua de Boboteaza a fost cu ghinion pentru doua femei, din Aiud si din Alba Iulia. Ambele au cazut in plasa hotilor, care au abordat, la inceput de an nou, si noi metode de inselaciune.

hoti-vechi-metode-noi

Hotii sunt extrem de ingeniosi cand vine vorba de inselat. În capcana lor au căzut ieri două femei. În primul caz o varstnica, de 62 de ani, din Aiud, a fost abordata pe strada de două persoane, un bărbat şi o femeie, care, arătându-i o hartă, i-au solicitat să le arate unde este spitalul. Drept multumire ca au fost indrumati, cei doi i-au oferit aiudencei, in dar chipurile, un lantisor. In timp ce-i aşeza la gât asa-zisa bijuterie, cucoana infractor i-a sustras lănţişorul cu medalion din aur, pe care biata femeia il purta. Ulterior, aiudeanca si-a dat seama ca a fost jefuita, dar a fost prea tarziu si a ramas astfel fara o podoaba in valoare de 1500 de lei

În împrejurări aproape similare a căzut victimă o femeie în vârstă de 71 de ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa pe strada Cetăţii. Acesteia i-au fost sustrase, „la schimb”, bijuterii în valoare de 400 de lei.

În ambele situaţii, poliţiştii fac cercetări în vederea identificării autorilor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *