Cosuri de nuiele in loc de minerit

Lider al organizatiei judetene a Partidului Mișcarea Populară, deputatul Clement Negrut a criticat modul in care actuala guvernare trateaza cazul Cuprumin. In loc ca activitatea sa duduie, societatea abia supravietuieste, a concluzionat parlamentarul.

 

cosuri-de-nuiele-in-loc-de-minerit

Modul in care actuala guvernare intentioneaza să privatizeze Cuprumin Abrud nu e pe placul deputatului Clement Negruț. În opinia parlamentarului de Alba, inginer minier de profesie, guvernarea USL a eșuat lamentabil in problema Cuprumin.

In loc ca firmele cu greutate sa vina sa investeasca la Cuprumin, societatea poate deveni istorie, iar abrudenii, văduviți de minerit, ar putea împleti, într-un viitor apropiat, cosuri de nuiele.

Pentru a nu-și închide porțile, Cuprumin are nevoie urgentă de infuzie de fonduri, transmite guvernanților Clement Negruț.

Cupru Min Abrud este titularul licenţei de exploatare a cuprului din zăcământul de la Roşia Poieni, estimat la aproximativ 900 de milioane de tone. Potrivit specialiştilor, acest zacamant reprezintă 60 la sută din rezerva de cupru a României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *