Primarul Cugirului, premiat la Bruxelles

Primarul Cugirului, Adrian Teban a fost premiat la Bruxelles, la Comitetul Regiunilor, alături de alti 14 politicieni din Italia, Finlanda, Germania, Ungaria, Lituania si Spania. Edilul Cugirului a fost nominalizat printre finaliştii ediţie a III-a a premiilor LeaDeR destinate politicienilor care se remarcă la nivel local şi regional, la categoria “Liderul local al anului – realizări în opoziţie”. Evenimentul a fost organizat de Grupul Alianţei Liberalilor si Democratilor pentru Europa.

 

 

 

primarul-cugirului-premiat-la-bruxelles

 

Startul pentru premiile LeaDeR a fost dat în octombrie, când structurile de conducere de la nivel naţional şi local au făcut propuneri pentru premierea acelor persoane pe care le-au considerat demne de a candida la una din cele două categorii: liderul local al anului şi liderul regional al anului. Adrian Teban a fost nominalizat pentru categoria liderul local al anului – realizări în opoziţie, fiind apreciat modul în care în 2011 a contracarat intenţia guvernului de atunci de a desfiinţa spitalul, eficienţa cu care a comunicat public, precum şi eforturile economice depuse pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite de unitatea medicală.

Primarul Cugirului, alături de ceilalţi finalişti, a fost premiat de Sir Graham Watson, preşedintele Partidului ALDE şi membru al Parlamentului European, de Bas Verkerk şi Agnès Durdu, preşedintele şi prim-vicepreşedintele ALDE, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în clădirea Jacques Delors a Comitetului Regiunilor.

Evenimentul a fost organizat la finalul unei şedinţe extraordinare a grupului ALDE a Comitetului Regiunilor, care a avut ca temă “Subsidiarităţi în practică: cum determini nivelul corect de guvernare”, la care Primarul Cugirului Adrian Teban a participat ca membru supleant .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *