O noua victorie pentru CSU Alba Iulia

O noua victorie pentru CSU Alba Iulia in campionat. Echipa universitara a învins , în deplasare, scor 80-58 (, pe CSM Satu Mare, într-o partidă care a contat pentru etapa a XI-a a Campionatului national de baschet feminin, Divizia A.

o-noua-victorie-pentru-csu-alba-iulia

Sportivele antrenate de Miroslav Popov au început timid partida și nu s-au regăsit în primele minute, lucru care a făcut ca scorul să meargă cap la cap, iar diferența să fie una mică pe tabelă. Jocul echipei universitare a crescut însă treptat, astfel încât acestea au trecut în avantaj, după primul sfert diferența pe tabelă fiind de 3 puncte, respectiv la pauza mare de 5 în favoarea sportivelor din Alba Iulia. La revenirea de la vestiare, jocul a decurs într-o singură direcție, iar CSU a dominat autoritar până la final, reușind să câștige la o diferență liniștitoare, de 22 de puncte.

În urma acestei victorii, CSU Alba Iulia își consolidează poziția secundă în clasament, cu 10 succese și o singură înfrângere. Etapa următoare, universitarele vor întâlni pe propriul teren pe Phoenix Galați, în penultima confruntare din retur. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *