Membra din gruparea infractionala “SINGER”, arestata de politisti

O membra a gruparii infractionale ce folosea ca mod de operare metoda Singer a fost prinsa de politistii de investigatii criminale ai IPJ Alba. Aceasta era urmarita la nivel national si interational. 

 

 

 

membra-din-gruparea-infractionala-singer-arestata-de-politisti

La data de 09.12.2013 ora 12.30, polițiștii Compartimentului Urmăriţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au depistat-o şi reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe condamnata Hăuca Isabela Maria, de 44 de ani, din Alba Iulia, care era urmărită la nivel naţional şi internaţional.

Aceasta este posesoarea unui mandat de executare a pedepsei privative de libertate, emis de Judecătoria Alba Iulia la data de 09.11.2011, fiind condamnată la 3 ani şi 8 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi înşelăciune în formă calificată.

Soţul acesteia, Hăucă Mihăiţă, ce a fost şi el urmărit la nivel internaţional şi naţional, pentru comiterea acelorași fapte, a fost prins de poliţişti în data de 01.12.2013.

Cei doi condamnaţi se află în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *