Luminite de 100.000 de euro

100.000 de euro. Acesta este suma pe care administratia locala a platit-o pentru iluminatul de sarbatori din acest an. Instalatiile luminoase ce infrumuseteaza orasul in aceasta perioada au fost pornite pe data de 1 decembrie si vor functiona timp de aproximativ o luna si jumatate.

 

 

luminite-de-100-de-mii-de-euro

 

Alba Iulia arata feeric in aceasta perioada datorita instalaţiilor montate special pentru sarbatorile de iarna. Costurile se ridică insa la circa 100.000 de euro.
I
nstalaţiile luminoase ce înfrumuseţează oraşul au fost pornite la 1 decembrie şi vor funcţiona timp de aproximativ o lună şi jumătate. Noutatea acestui an este că, de sărbători, şi Cetatea Alba Carolina a fost decorată cu luminiţe. Pe podurile din zona Porţii a III-a şi din şanţul de vest au fost montate cupole-suport pentru instalaţiile luminoase. De asemenea, pe principalele artere din oraş ( cum ar fi Bulevardul Revoluţiei 1918 , Bulevardul Transilvaniei ) si în faţa Primăriei municipiului Alba Iulia au fost instalate luminiţe noi.
O
raşul este luminat de instalaţii de diverse modele, mărimi şi intensităţi: perdele de lumini de diferite culori, baghete cu efect de ninsoare, decoruri luminoase cu fixare pe stâlp, ghirlande, aparate de iluminat de tip proiector şi ghirlande în formă de romb pentru copaci. Pe lângă instalaţiile noi, şi beculeţele achiziţionate anii anteriori care se află încă în stare de funcţionare au fost montate în cartierele mai puţin circulate ale municipiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *