De sarbatori, albaiulieni petrec…acasa

Nu stim altii cum sunt dar la Alba Iulia, majoritatea cetatenilor vor petrece sarbatorile de iarna acasa. Nu isi permit petreceri luxoase sau excursii in zone mai indepartate asa ca, cea mai buna optiune este petrecerea de acasa, in sanul familiei. Nici nu e greu de inteles la cat de mic e salariul minim pe economie in Romania. De-abia ajunge pentru a pune pe masa cele necesare.

 

de-sarbatori-albaiulienii-petrec-acasa

 

 

Cand vine vorba de sarbatorile de iarna, cu totii ne gandim la familie, la liniste, la cadouri dar si la destinatii de vis in care sa ne petrecem cele cateva zile libere. Sarbatorile se pare ca nu sunt insa la fel pentru toata lumea. Fiecare dupa posibilitati. Din lipsa banilor , majoritatea albaiulienilor au cam taiat de pe lista pestrecerile si in acest an.

 

 

Un domn cu experienta vietii ne-a si explicat de ce lumea sta acasa de sarbatori. Pentru ca nu se poate , sunt bani putini si lumea nu-si permite luxul unei vacante. Acelasi domn, are si cateva solutii pentru ca romanilor sa le mearga mai bine. 

 

Pana la urma, indiferent de locul in care va va gasi Mos Craciun in acest an, noi va dorim sa va gaseasca cu zambetul pe buze, senini, linistiti, cu cele necesare pe masa si cu speranta ca va fi, candva si ma bine. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *