Dan Sova despre “omul marilor proiecte”

Aflat intr-o inspectie la autostrada Sibiu-Orastie, Ministrul pentru proiecte de infrastructura Dan Sova a vorbit si despre vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, Florin Roman, care, si-a asumat proiectul autostrazi Sebes – Turda, autointitulandu-se “Omul marilor proiecte”. Astfel, Sova considera ca liberalul Roman este omul care “insista sa se faca lucrari, ca orice politician din teritoriu, dar o alta implicare nu are”

dan-sova-despre-omul-marilor-proiecte

 

Primul atac pe care Ministrul Sova l-a avut la adresa liberalului Florin Roman a fost in luna noiembrie, cand acesta le-a transmis colegilor sai din judetul Alba, sa se laude cu proiectele PSD si sa nu ii mai lase pe liberali sa isi faca pancarde si sa isi insuseasca aceste proiecte. La nici o luna de zile, Ministrul Dan Sova a mai facut o declaratie in ceea ce-l priveste pe Florin Roaman, de aceasta data mult mai tintita.

Si pentru ca Dan Sova l-a bagat in discutie si pe presedintele PSD Alba, Ioan Darzu. Comparatia inevitabila dintre cei doi nu a intarziat sa apara.

In cel mai scurt timp, va urma probabil si replica vicepresedintelui Consiliului Judetean Alba, Florin Roman.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *