“Business Info Point” – sectiune economica pe website-ul www.cjalba.ro

Consiliul Judetean Alba a lansat astazi, in prezenta mass-media, pe site-ul institutiei, sectiunea economica Bussiness Info Point. Acest sector on-line cuprinde informatii relevante pentru potentialii investitori in judetul Alba.

 

 

business-info-point-sectiunea-economica-pe-website-ul-www-cjalba-.ro

 

 

In contextul unei dezvoltari regionale durabile si echilibrate, Legislativul de Alba continua seria actiunilor de sustinere a mediului de afaceri si de incurajare a investitiilor autohtone si straine in judetul nostru, activitate sustinuta, inceputa in anul 2006 prin infiintarea compartimentelor de dezvoltare economica si rurala.

Astazi, Consiliul Judetean a facut inca un pas in sprijinul ionvestitorilor romani sau straini. A inaugurat pe site-ul institutiei seciunea economica Business Info Point, care inglobeaza informatii relevante despre judetul nostru.

Sectiunez economica a website-ului Legislativului de Alba cuprinde informatii de ultima ora privind oportunitatile de investitii, comunitatile urbane si rurale, prezentari ale etapelor infintarii unei societati comerciale, date concise despre taxe si impozite locale, ajutoare de stat, agricultură și forța de muncă, evenimente de promovare ale economiei si turismului, institutii financiare, situri Natura 2000, fișă de proiect de investiții. De asemenea, un instrument deosebit de important al acestei platforme il reprezintă harta interactivă, pe domenii de activitate, care cuprinde date de contact ale firmelor, asociațiilor profesionale sau ale altor unități reprezentative din toate domeniile economice și nu numai. Ca atare, de astăzi înainte, puteți obține informații economice de maximă actualitate la adresa www.cjalba.ro/bip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *