Anul 2013 – lider in istoria Transavia

Anul 2013 a fost pentru compania Transavia cel mai prolific din istoria firmei. A afirmat-o managerul grupului, Ioan Popa, intr-o conferinta de presa, care a adaugat ca in 2014 rezultatele firmei o sa fie cel putin la nivelul celor din acest an.

anul-2013-lider-in-istoria-transavia

Cel mai important producator de carne din Romania, cu o productie de peste 55.000 de tone de carne de pasare, Transavia detine 15 ferme de crestere pui de carne, doua de reproductie si doua statii de incubație, o fabrică de nutrețuri combinate, două abatoare de industrializare a cărnii, o fabrică de procesare a cărnii și patru ferme vegetale. Din 2007, din grupul Transavia face parte si Avicola Brașov. Dupa 22 de ani pe piata avicola, Transavia a realizat in 2013 performante economice ca niciodata de la infiintare obtinând cea mai mare cifră de afaceri și cel mai important profit din istoria companiei. La asemenea rezultate, premiul “Campioni in business-Transilvania si Banat”, precum si recunoastere internationala oglindita de premiul “Aviagen” oferit pentru cel mai bun sector de reproductie pasari din Europa, au venit firesc.

De apreciat faptul ca productie a fost asigurata doar din resurse proprii.

Planurile pentru anul 2014 sunt la fel de ambitioase.

In ultimii 7 ani, Transavia a investit peste 60 de milioane de euro, urmand cele mai inalte standarde de performanta in producerea carnii de pui. Pe aceasta tema, directorul general Ioan Popa a precizat ca politica investitionala a companiei se va incheia in primavara anului viitor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *