50 de lei pentru intrarea in Cazino

Veste proasta pentru clientii cazinourilor.Guvernul va creste taxa de intrare in cazinouri de la 20, la 50 de lei, bani care sunt virati la bugetul de stat. 

50-de-lei-pentru-intrarea-in-cazino

 

Fiscul şi operatorii nu pot ţine evidenţa câştigurilor nete ale fiecărui jucător, astfel ca impozitul de 25% pe câştig va fi eliminat. Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă prin care se va stabili că nu vor mai fi impozitate veniturile obţinute de către persoane fizice din jocuri de noroc tip slot-machine, videoloterie, pariuri în cotă fixă, jocuri de noroc on-line, jocuri caracteristice cazinourilor şi cluburilor de poker.

 “La cazinou, dacă pierdeai la o masă şi câştigai la alta, atunci trebuia să fii impozitat, dar aia erau banii cu care ai venit. La fel, la slot-mashine, nu se poate evidenţia cât a fost câştigul real al jucătorului. Pe aceste zone nu s-a încasat absolut nimic la bugetul de stat. Absolut tot ce s-a încasat vine de la bingo şi pariuri, precum şi din premiile de la loterie”, a spus preşedintele Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

În schimb, ONJN şi Ministerul Finanţelor propun creşterea taxelor plătite de operatori, iar în urma noii modalităţi de impozitare se aşteaptă la venituri suplimentare de 34 milioane lei, dublu faţă de suma înregistrată anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *