17 Studenti albaiulieni au atins performanta

17 studenti, ai Universitatii “1 Decembrie 1918”, din Alba Iulia, cu rezultate desosebite in activitatea stiintifica, si nu numai, au primt astazi diplome de excelenta din partea conducerii Universitatii. Totul s-a desfasuarat in cadrul unei sedinte festive a Senatului

 

 

17-studenti-albaiulieni-au -atins-performanta

 

 

In cadrul aceleiasi sedinte a avut loc, de asemenea, acordarea titlului de profesor emerit urmatoarelor cadre didactice ale Universitatii albaiuliene, de la Facultatea de Istorie si Filologie: prof. univ. dr. Cornel Tatay-Baltă, prof. univ. dr. Iacob Mârza, prof. univ. dr. Florin Stănescu si prof. univ. dr. Ioan Buzași. De precizat, ca acordarea titlului de profesor emerit semnifică dobândirea de către cadrul didactic a unui nivel înalt de maturitate profesională şi expertiză, care îl recomandă ca pe un generator de bune practici în mediul educaţional.

In ceea ce priveste decernarea diplomelor de excelenta pentru studentii albaiulieni, acestea au fost acordate in baza Legii Educatiei Nationale din 2011 pentru performante deosebite in pregatirea teoretica si practica, cat si pentru implicarea in activitatile comunitatii academice albaiuline.  

Sedinta festiva a Senatului s-a incehiat cu o vizita a Ansamblului 60 Plus si a Corului studentilor teologi, care au cantat, pentru toti cei prezenti, o suita de colinde specifice Sarbatorilor de Iarna. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *