Consiliul Local Sebes intre penibil si derizoriu…

Sedinta de joi a Legislativului din Sebes a iesit cu mult din tiparele normalului. A calcat,des, pragul penibilului si a intrat, nu de putine ori, in derizoriu.

consiliu-local-sebes-intre-penibil-deriozoriu

 

 

Ședința ordinară a Consiliului Local Sebeș a avut, pe ordinea de zi, 16 proiecte de hotărâre. Aparatul de specialitate al primăriei locale a adăugat, peste noapte, alte 14 proiecte suplimentare, fapt cate l-a determinat pe consilierul local Gligor Stancu să pună punctul pe i.

Simțindu-se, probabil, cu musca pe căciulă, primarul Alexandru Dăncilă și-a scos cămașă invocând cu stângăcie interesul cetățeanului.

Acesta a fost doar începutul, pentru că au urmat scene jenante. Totul a început de la prezentarea lui Doru Petrescu, country manager pe România al Grupului Suedez SCA, venit in fața legislativului local să facă o expunere a ceea ce inseamnă firma pecare o reprezintă și ce vrea să investească în Sebeș. Consilierul Radu Roncea i-a solicitat acestuia să demonstreze, cu acte, că este într-adevăr cine se recomandă.

Supărat pe aspecte neidentificate, consilierul Radu Roncea a părăsit ședința, dar a revenit în forță.

Răspunsul la întrebare cu pricina fusese dat de reprezentantul companiei suedeze, dar consilierul n-avea de unde să știe, întrucât lipsise de la fața locului. Și, ca de obicei în multe asemenea momente, vinovată e presa…

Alesul local Radu Roncea reprezintă în Legislativul de Sebeș Partidul Poporului Dan Diaconescu.

11 Responses to Consiliul Local Sebes intre penibil si derizoriu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *