„D.E.M.A.R.E.Z….drumul spre succes ”

 

Zece tineri voluntari din Alba Iulia au obtinut, din partea Comisiei uropene, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, finantarea proiectului Dorinta, Energie, Motivatie, Ambitie, Rezultat, Entuziasm, Zambet…drumul spre succes”. Pe scurt „Demarez” drumul spre succes.

 

 

demarez-drumul-spre-succes

 

 

Reuniti in grupul informal „Concordia”, tinerii isi propun, prin acest proiect, coordonat Denisei Cotîrlea, îmbunătățirea abilităților antreprenoriale și socio-profesionale ale tinerilor din județul Alba prin promovarea creativității, spiritului de inițiativă și voluntariatului prin intermediul unor metode de învățare non-formală. Pentru atingerea acestui scop, au fost atrași în proiect parteneri cu experiență incontestabilă în lucrul cu tinerii, precum Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” și Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dar și asociații cu experiență în implementarea proiectelor care vizează dezvoltarea tinerilor.

Tinerii vor desfășura, cu sprijinul și resursele puse la dispoziție de către partenerii atrași în proiect, o caravană de informare în licee – prin intermediul căreia urmăresc sporirea gradului de cunoaștere a rolului culturii antreprenoriale în societatea actuală, a educației non-formale și a activităților de voluntariat în deprinderea de cunoștințe și experiențe în scopul dezvoltării personale și profesionale. Alte activități ce urmează a fi implementate în cadrul proiectului includ ateliere de branding personal, comunicare și leadership, dezvoltare personală prin inteligență emoțională, creativitate și improvizație, dar și seminarii care vor familiariza participanții cu privire la universul antreprenorial. Metodele care vor fi utilizate pe parcursul desfășurării acestor activităţi aparțin educației non-formale și se vor baza pe participarea activă a tinerilor implicați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *