A.S MURESUL VINTU DE JOS – VIITORUL SANTIMBRU ( 2 – 4 )

Meci spectaculos cu multe goluri, la Santimbru, unde echipa locala, Viitorul, a intalnit Muresul Vintu de Jos. In final, s-au impus gazdele cu 4-2.

 

 

 

viitorul-santimbru-muresul-vintu-de-jos

 

 

Prima repriza, una echilibrata, dar cu Muresul mai rapid pe faza de atac, avea sa dea castig de cauza oaspetilor care au intrat la cabine in avantaj, prin golul inscris de Mitea, in minutul 11, care a speculat o gafa a apararii adverse si a introdus balonul in poarta, dupa o lovitura de colt executata de pe dreapta.

Repriza a doua a apartinut gazdelor, care au egalat in minutul 54, prin Diaconu, care a inscris plasat dupa o excelenta pasa primita de pe extrema stanga.

Golul doi al gazdelor a venit firesc, in minutul 72, cand Marginean a inscris excelent, cu capul, la coltul lung, dupa o lovitura de colt impecabil executata.

In minutul 86 avea sa fie 3-1 pentru gazde, prin golul marcat de Dumbra, care a beneficiat de o minge pusa pe tava de un coechipier, dar si de bâlba apararii adverse.

In primul minut de prelungiri, centralul partidei acorda penalty pentru gazde, la o deposedare neregulamentara in suprafata de pedeapsa. Transforma Oara.

Ultimul gol al partidei si cel mai frumos a fost marcat de oaspeti, prin Trăscăian, cu o executie cum rar se poate vedea in liga a patra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *