Declaratii incendiare!!! Sindicaliştii Cuprumin sunt revoltaţi de maşinaţiunile ministrului Vosganian şi ale lui Teodor Atanasiu!

salariatii cuprumin1

Salariatilor de la Cupru Min Abrud li s-a umplut paharul rabdarii. Picatura care le-a revarsat supararea a fost numirea unui nou director general al societatii in persoana lui Gheorghe Iordache, fost director la SC Minbucovina Vatra Dornei. “Oare domnul ministru Varujan Vosganian are interes in numirea acestui om ?”, se intreaba salariatii Cupru Min Abrud.

Nenumaratele solicitari adresate in van Ministerului Economiei, i-au pus pe sindicalistii de la Asociatia „Salariatilor Cupru Min Abrud” si Sindicatul „Andezitul Rosia Poieni -Abrud” in situatia de a se adresa ministrului Economiei, Varujan Vosganian, prin intermediul mass-media. Concret, intr-un comunicat, semnat de liderii sindicali Tomuş Dorel si Lucian Ţăran, se prezinta un scurt istoric al paguboasei politici economice practicata de statul roman in privinta SC Cupru Min Abrud. Sunt aduse in discutie datoria de 12 milioane lei, pe care Ampelum Zlatna nu a platit-o companiei miniere pentru concentratul de cupru livrat, dar si de cedarea activelor Cupru Min catre Energo Mineral Bucuresti, printr-un contract de cooperare pus la cale de Ministerul Economiei, de pe urma caruia societatea miniera s-a ales cu distrugerea completa a utilajelor si datorii de 50 milioane lei.

In schimb, Dorel Tomus, presedintele Asociatiei „Salariatilor Cupru Min”, spune lucrurilor pe nume si face declaratii incendiare.

Dorel Tomuş, presedintele Asociatiei „Salariatii Cupru Min Abrud”, impreuna cu Lucian Ţăran, liderul Sindicatului „Andezitul Roşia Poieni-Abrud”, vor fi prezenti, in curand, la Alba TV, intr-o editie speciala dedicata exclusiv situatiei de la Cupru Min Abrud.

6 Responses to Declaratii incendiare!!! Sindicaliştii Cuprumin sunt revoltaţi de maşinaţiunile ministrului Vosganian şi ale lui Teodor Atanasiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *