David Florea, patronul de la Florea Grup, bate si plateste! Loveste cu piciorul si plateste doar cu bani!

david florea1

Miliardarul David Florea, fratele lui Marcel Florea, impreuna patroni ai grupului de firme Florea, cu afaceri in domeniul comertului cu carburanti, constructii si transporturi, i-a lovit pe doi din oficialii care au arbitrat duminica un meci de fotbal la Mihalt. Mai precis David Florea, de la echipa  Arena Alba Iulia, nemultumit de o decizie a centralului l-a strans de gat pe Dan Monea din Cluj, iar pe asistentul acestuia, Alexandru Roșu din Santimbru l-a lovit cu piciorul in burta. Lovitura a fost atat de puternica incat l-a obligat pe Rosu sa se ghemuiasca si sa ceara ajutor. Azi, David Florea a aflat de la Asociatia Judeteana de Fotbal cat costa sa bata doi arbitri: 500 de lei! Pentru ca nu este un fotbalist profesionist, nu ne facem iluzii ca suspendarea pe 20 de etape l-ar afecta prea mult. Pentru ca este atat de ieftin, Florea va putea sa bata in continuare, fotbalisti, arbitri sau oameni simpli, pe care-i poate cumpara dupa aceea usor, cu cateva sute de lei, asa cum se aude ca deja a mai facut-o!

Mai pe larg, lucrurile au stat in felul urmator: duminica, 26 mai, la Mihalt a debutat partida din Liga a IV-a dintre Arena Alba Iulia şi Olimpia Aiud. In repriza a doua echipa gazda a marcat un gol, in situatia in care unul din jucatori era in ofsaid. Golul este validat, insa mai multi jucatori din echipa oaspete, Olimpia Aiud, ii semnaleaza arbitrului gresala facuta. Dupa o consultare cu centralul Dan Monea asistentul Alexandru Roşu a anulat pe motiv de off-side golul reuşit chiar de Marcel Florea, fapt ce duce la aprinderea spiritelor in sanul echipei Arena Alba Iulia. David Florea, jucătorul la Arena si unul dintre sponsorii echipei, i-a pus mana in gat arbitrului Dan Monea iar apoi l-a lovit cu piciorul in stomac pe arbitrul asistent, conform martorilor oculari. La terenul de fotbal din Mihalt a ajuns şi un echipaj de poliţie chemat prin apel la numarul unic de urgenta 112. Partida de fotbal a fost intrerupta in minutul 55, la scorul de 0-1.

Astazi, cand a avut loc intrunirea comisiei de disciplina pe acest caz, o echipa Alba Tv s-a deplasat la Mihalt pentru a afla de la fata locului cum s-au petrecut lucrurile.

Agentul sef Chitulea Dorinel, de la postul local de politie, cel care s-a si deplasat pentru solutionarea conflictului de la meci, nu a putut fi gasit fiind plecat, potrivit spuselor sale, la Blaj. Colegul sau care a ramas la post, nu a fost foarte incantat de prezenta noastra acolo!

Am primit insa detalii de la purtatorul de cuvant al IPJ Alba… Luminita Prodan.

La ora 14 a avut loc intrunirea Comisiei de Disciplina de la AJF Alba. Secretarul general, NICHIMIȘ Iulian a avut amabilitatea de a ne oferi toate detaliile referitor la hotararile care au fost luate in cadrul acestei comisii cu privire la actele de violenta ale jucatorului David Florea, la meciul din Liga a IV-a, din data de 26 mai. Va reamintim, David Florea, impreuna cu fratele sau Marcel Florea, detin mai multe afaceri in judetul Alba si o avere evaluata la aproximativ 18-19 milioane de euro.

19 Responses to David Florea, patronul de la Florea Grup, bate si plateste! Loveste cu piciorul si plateste doar cu bani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *