Cugir – orașul “uitat” de autostradă…

Autostrada Orastie-Sibiu trece pe langa Cugir ca rapidul prin halta. Orasul de la poalele Draganei a fost izolat, nu are iesire la aceasta moderna sosea de mare capacitate. In opinia primarului Adrian Teban, principala responsabilitate o poarta fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu.

Cugir-orasul-uitat-de-autostrada

Municipiul Sebeș are trei ieșiri la autostradă, există un nod și la Cunța, iar Cugirul, oraș cu o importantă viața economică, a fost scos din schemă, izolat din acest punct de vedere. E absurd, dar posibil într-o țară în care se fac terenuri de fotbal în pantă și grandioase săli de sport în sate uitate de lume. Primarul Adrian Teban este extrem de dezamăgit de faptul că orașul Cugir a fost lipsit de o legătură directă la autostradă și arată cu degetul spre fosta guvernare PDL, pe care o consideră responsabilă de această stare de fapt.

Privarea Cugirului de ieșire la autostrada Oraștie-Sibiu face parte dintr-o mai veche politică de marginalizare a orașului la nivel județean, consideră primarul Teban.

Un amplu interviu cu primarul Adrian Teban pe acest subiect, dar și pe teme de administrație locală, puteți urmări vineri, 28 martie, de la ora 19.30, în cadrul emisiunii „Alba în Actualitate”.

8 Responses to Cugir – orașul “uitat” de autostradă…

 1. Eu March 28, 2014 at 10:40 am

  Poate daca il interesa, observa din timp ca nu este prevazuta iesire la autostrada si pentru Cugir. Da oricum nu-i problema Cugireni is foarte multumiti de el ca doar au Blvd-ul renovat ca sa aiba unde sa se plimbe ca oricum nu au ce face toata ziua, locurile de munca fiind aproape de “0”…

  Reply
 2. cugir March 28, 2014 at 12:32 pm

  ……………………….vorbe, vorbe, vorbe, dar pina acum nu sa discutat de iesirea la autostrada??????n vin alegerile dmn PRIMAR ???? aruncati pisica de la unul la altul , RUSINNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Reply
 3. adi March 28, 2014 at 8:21 pm

  domnule primar, semeni tot mai mult cu un politician. politicienii nu pot niciodata sa-si recunoasca o greseala, intotdeauna e altcineva de vina!
  devii penibil tot cautand scuze pentru nereusitele tale!

  Reply
 4. Ioan Cristea March 28, 2014 at 10:13 pm

  Vad ca toti comentatorii se numesc…… nu au curajul sa-si spuna identitatea,manipularea cu iesirea,intrarea de pe autostrsda a fost o promisiune ELECTORALA ….PENRU VOTURI…..Ca majoritatea …inghite ……nu este vina PRIMARULUI…In comentariul lui ADI spune ca politicienii dau vina pe altii ca sunt de vina ,dar oare noi multimea nu facem la fel ????

  Reply
  • adi March 29, 2014 at 2:23 pm

   ioane draga, poate si tu esti tot politician, fiindca eu, care sunt unul din multime, stiu sa recunosc atunci cand gresesc.
   poti incerca exercitiul asta de acasa sa-ti ceri scuze sotiei sau capiilor atunci cand gresesti fata de ei. nu e chiar asa greu.
   asa ca, primare, treci in continuare la dale si borduri, ca aici iasa bani, da-o in colo de autostrada. poate daca s-ar face nod la autostrada ar venii investitori cu locuri de munca in cugir si ar fi nevoiti patronii actuali sa creasca salariile ca sa-si pastreze forta de munca. iti dai seama ce drama ar fi!!!!
   parca anunta SATANASIU inainte de alegerile trecute ca el, miezul, a rezolvat problema!!!!
   hai ca poate va mai votam odata 🙂 🙂 🙂

   Reply
 5. Bogdan March 28, 2014 at 10:19 pm

  Domnule Teban…proiectul la autostrada a fost facut in timpul aliantei DA ( PNL+PD ) iar acea ministra PDL a facut ce s-a hotarat de catre voi… aaaaaa….ca autostrada s-a construit in timp ce era ea ministra …nu justifica afirmatiile voastre in aceasta perioada dinainte de alegerile pt functia de presedinte….declaratii care nu fac altceva decat sa va bage si pe voi intr-o cratita cu PDL-istii!

  Reply
 6. unu March 28, 2014 at 10:24 pm

  Asadar stiati ca nu se poate face intrare dar TOTUSI PNL – UL a insistat pe ideea ca alegeti-ne ca noi vom face cu siguranta iesire la autostrada asta e poveste de acum 2 ani ..

  Reply
 7. spartanul March 28, 2014 at 11:19 pm

  Bai tEBANEEE,…in primul rind,…tu invata sa vorbesti si sa te exprimi corect,…nuuuuu ca la Vinerea,….din bocanci sau cizme !!!….Te citez,din perle…..”s-o spunem pe sleau???(asta-i cuvint politic tarane?)….M-AM DUS(asta,de unde este tarane,tot din bata ca la venera?)…ooo,de te-ai duce si nu te-ai mai intoarce,…CA CUGIRUL(de 2 ori),….bai cacofonistule,…vorbesti cum pirtaiii !!!…Cit despre autostrada,las ca este NOD,….la cravatele tale,…cumparate din comisioane si furaciuni. Sau ai MEMORIA scurta si nu-ti amintesti cind stapinul tau,…”maritul” eUTANASIU promitea ferm prostimii,nod la autostrada,sa-l voteze cretinii.El a iesit parlamentar,…nodul si el a iesit….in git si la cravatele voastre de parveniti si banditi !!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *