RDS-RCS a devenit cel mai mare furnizor de cablu din Alba

Cea mai mare companie furnizoare de servicii de cablu TV si internet din Romania, RCS&RDS, se extinde si mai mult in județul Alba. De la inceputul lui februarie respectiva companie a mai achiziționat inca o firma de cablu din judet.

rds-rcs-a-devenit-cel-mai-mare-furnizor-de-cablu-din-alba

ELECTROSIM TV H.C.C. una din cele mai vechi firme de furnizare a servicilor de televiziune prin cablu din judet a fost cumpărată de la 1 februarie de RDS-RCS. După această tranzacție RDS RCS a devenit cel mai mare furnizor de servicii de cablu TV din judet. Date oficiale despre tranzacţie nu au fost făcute publice, dar trebuie spus faptul ca ELECTROSIM TV H.C.C. a avut clienți de ordinul miilor, firma furnizand servicii de cablu in Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Teius, Abrud precum și in foarte multe localitati din mediul rural din Alba. Cel mai probabil in decursul viitoarelor luni va urma preschimbarea contractelor existente pentru a beneficia de noua ofertă de servicii. Amintim faptul că în trecut RDS RCS a achiziționat VIANET, firma furnizoare de servicii de internet precum și firma de cablu TV Kabex, care oferea servicii de cablu TV in zona Ocna Mureș. 

5 Responses to RDS-RCS a devenit cel mai mare furnizor de cablu din Alba

 1. marin February 17, 2014 at 6:47 pm

  dar si cei mai prosti … de ce ati scos discovery chanel si animal planet ? bagati c*** ala de ,,DIGI” bag picioru in el …

  Reply
 2. Alin February 19, 2014 at 10:26 pm

  Dar pe noi ne inrebati ce vrem dece se face totul fara ca noi sa fim intrebati sunteti niste oamnei fara scrupule nu faceti decat sa va gandtit la buzunarul vostru la noi nu se gandeste nimeni , internetul merge mai prost cablul merge mai rau in schimb ati scos si unele programe care ne interesau RUSINE RUSINE RUSINE!!!!

  Reply
 3. nicoleta August 19, 2014 at 2:23 pm

  santeti o firma de nimica….faceti contracte la oameni si ii conectati dupa 3 luni….sa va fie rusine…..

  Reply
 4. Ileana Chis September 25, 2014 at 8:29 am

  de cand au intrat astia nu mai pot sa folosesc youtube google si multe altele decat facebook-u

  Reply
 5. blaga June 15, 2015 at 10:44 pm

  si eu sunt ffffff.dezamagita de ei si imi pare rau ca i-am ales.m-au debransat ca “cica nu am platit o luna si eu am chitanta pe luna respectiva”unde a-ti mai vazut asa ceva.rusine sa va fie ca va bate-ti joc de persoanele care intradevar platesc,iar cei ce nu platesc 2 ,3 luni sigur au cabllu.numai in romania se face asa ceva.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *