Corneliu Olar despre padure, in limbaj “silvicultural”…

Cand face declaratii, fostul deputat Corneliu Olar o zice dintr-o bucata, verde-n fata, precum padurea defrisata. Cu ton impunator, o zice pe aia dreapta si, cand atinge cote maxime, vorbirea se stramba, pe alocuri…

 

corneliu-olar-despre-padure-in-limbaj-silvicultural

 

Îngrijorat de defrișarea masivă a pădurilor din Apuseni, ex-deputatul democrat-liberal ar pune bariere, să nu mai treacă picior de topor spre tăiere de codru.

Înfierbântat de importanța subiectului, precum drujba ambalată la maxim, Corneliu Olar atacă, la vârf, Ministerul Pădurilor, concluzionând că una-i copacul, alta arborele.

Și, ca să se facă întrutotul înțeles, fostul deputat a abordat un limbaj de specialitate cum n-au auzit nici specialiștii…

Corneliu Olar a fost primar al comunei Horea și deputat PDL de Alba, in mandatul 2008-2012.

6 Responses to Corneliu Olar despre padure, in limbaj “silvicultural”…

 1. trandafir January 14, 2014 at 9:26 pm

  baaaa botanistule copacul ii aceeasi traba cu arborele.

  Reply
 2. Bogdan Petrea January 14, 2014 at 9:43 pm

  Ce vrobeste C**** asta ipocrit de defrisare? pana acum a taiat cat a vrut cu acolitii lui din padurea comunei si a statului si acum pozeaza ca victima?? plina lumea asta de ***** virgine!

  Reply
 3. Trandafir de la primarie January 16, 2014 at 12:11 am

  Olare, fac astia de la presa misto de tine.Ce sa mai zic de altii care mai stiu un pic de silvicultura.Hai ca m-ai distrat bine!

  Reply
 4. silvicultural=olar January 16, 2014 at 3:33 pm

  Du-te si te du nene ca vorbesti ca un adevarat politician, limbaj de clasa 3-a, minte putina si …nu mai zic nimic ca ma gandesc ca NOI te-am votat!
  Nu tu esti pb. Olare ci noi ca te-am “stampilat” la vot!
  Un cuvant nou in DEX: silvicultural =))

  Reply
 5. terninus derui January 17, 2014 at 10:43 pm

  Mai arbor..ez, arbore sinonim copac.Esti ca si copacul de inep..,Tu vorbesti despre oprirea in taierea padurii cand nepotii tai au cel mai mare gater din Muntii Apuseni la Matisesti si padurea din Albac inspre Cluj e aproape rasa?Cu ce arbori sau copaci sau facut cabanele de la bucuresti si cabane la diferiti oameni cu functii?Vorbesti asa ca te crezi smecher ca atunci cand nu stiai de afacerea ,,,pensiilor de la Horea,a contrabandei sau a jocurilor de pacanele ,aparatelor neinregistrate.

  Reply
 6. A January 19, 2014 at 9:08 am

  Nu ma intereseaza personaje politice, fie ele de la orice partide politice, insa ma intereseaza seriozitatea, bunul simt, si banul public.Intr-o conjunctura politica stangace si d-l respectiv a fost pe ”Cai Mari,, perioada cand nu am auzit de dansul.Acum dupa ce vremurile alea au apus, ca si vorba aia romaneasca,, roata se intoarce” dansul a constatat ca nu mai exista padure, ori s-a defrisat masiv pe unele locuri.Stimate domn Olar ma bucur ca v-ati trezit si tot odata ma bucur ca ati ajuns in padure sa vedeti legile pe care le-ati sustinut, ori nu a-ti facut nimic pentru abrogarea lor cum ar fi fost normal moral si de bun simt, impotriva defrisarii masive, cu distinsi d-vs colegi in perioada,, CAILOR MARI”. Acum cred ca vorbiti degeba cum au vorbit foarte multi politicieni pentru capital de imagine, insa s-a ajuns la saracirea tarii si la imbogatirea politicienilor( Ii un paradox pana la urma insa aceasta ii realitatea). D-voastra nu ar fi corect sa vorbiti de padure, ar fi bine sa vorbeasca padurarii din zona Muntilor Apuseni care au avut in gestionare si in paza padurea, intrucat exista posibilitatea sa aflam lucruri importante de la ei sau cum ,, Abra cadabra” a disparut aceasta.Nu vreau sa vorbesc mult intrucat proverbul ma contarzice,, Vorba multa saracia omului” pe care va sugerez sa il reflectati cand aveti de vorbit.Mult succes in aflarea adevarului cu privire la ,,Abra cadabra”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *