Consiliul Local Sebes intre penibil si derizoriu…

Sedinta de joi a Legislativului din Sebes a iesit cu mult din tiparele normalului. A calcat,des, pragul penibilului si a intrat, nu de putine ori, in derizoriu.

consiliu-local-sebes-intre-penibil-deriozoriu

 

 

Ședința ordinară a Consiliului Local Sebeș a avut, pe ordinea de zi, 16 proiecte de hotărâre. Aparatul de specialitate al primăriei locale a adăugat, peste noapte, alte 14 proiecte suplimentare, fapt cate l-a determinat pe consilierul local Gligor Stancu să pună punctul pe i.

Simțindu-se, probabil, cu musca pe căciulă, primarul Alexandru Dăncilă și-a scos cămașă invocând cu stângăcie interesul cetățeanului.

Acesta a fost doar începutul, pentru că au urmat scene jenante. Totul a început de la prezentarea lui Doru Petrescu, country manager pe România al Grupului Suedez SCA, venit in fața legislativului local să facă o expunere a ceea ce inseamnă firma pecare o reprezintă și ce vrea să investească în Sebeș. Consilierul Radu Roncea i-a solicitat acestuia să demonstreze, cu acte, că este într-adevăr cine se recomandă.

Supărat pe aspecte neidentificate, consilierul Radu Roncea a părăsit ședința, dar a revenit în forță.

Răspunsul la întrebare cu pricina fusese dat de reprezentantul companiei suedeze, dar consilierul n-avea de unde să știe, întrucât lipsise de la fața locului. Și, ca de obicei în multe asemenea momente, vinovată e presa…

Alesul local Radu Roncea reprezintă în Legislativul de Sebeș Partidul Poporului Dan Diaconescu.

11 Responses to Consiliul Local Sebes intre penibil si derizoriu…

 1. cetateanu turmentat de consilieri November 29, 2013 at 10:27 pm

  Jalnici, imi pare rau ca i-am votat.
  Se cearta ca-n birt in fiecare luna si ne miram de ce hotarari scot consilierii nostri dragi.

  Reply
 2. Cetatean December 1, 2013 at 6:41 pm

  Doamne, cum ajung astfel de specimene sa conduca un oras, o tara? Vorbesc unii peste altii, nu asculta cand cineva vorbeste, pun in situatii jenante pe cei prezenti… si mai ales, vorbesc necoresunzator. Sebeseni, va place ce se intampla? Ei invoca in sedinte interesul cetatenilor, dar nu e nici pe departe vorba de asa ceva. Fiecare isi urmareste interesul propriu si se pune de-a curmezisul daca o parera vine din partea altui partid, chiar daca parerea respectiva e buna… si atunci unde e interesul cetatenilor? A fost cea mai penibila sedinta pe care am vazut-o vreodata… sunteti toti praf! Rusine sa va fie!!!

  Reply
 3. Un cetatean December 2, 2013 at 7:25 pm

  In opinia mea,finalul spune tot (Partidul Poporului Dan Diaconescu). Ideea ca presa este vinovata de toate presupusele dezinformari care au loc in Romania incepe sa devina un cliseu. In esenta, informatiile pe care le primeste presa tot de la domniile lor vin. O astfel de “intalnire”(nu poate fi numita nici de departe sedinta) e un fel de zi de joi in piata. Trsit ca astfel de specimene ne conduc.

  Reply
  • jos cu ei December 4, 2013 at 1:49 am

   Sunt de acord cu tine. Avem totusi partea noastra de vina: nu-i dam jos, nu iesim in strada, nu ridicam o geana macar.

   Reply
 4. Simida December 2, 2013 at 10:53 pm

  Da parca era in Talcioc, sincerrr

  Reply
 5. sergiu bota December 3, 2013 at 12:32 am

  Ce s -ar mai putea spune? Bravo prostimii ,in paranteza fiind spus in mod covarsitor majoritara care ne-a ales reprezentantii.

  Reply
 6. efect December 4, 2013 at 12:17 am

  asta nu e tot, sedinta a continuat cu un proiect de hotarare in urma caruia se putea construi blocuri intre case existente. totul initiat de viceprimar de pe o zii pe alta. de mentionat ca a achizitionat de la beneficiar un apartament. concluziile le puteti trage singuri. noroc ca s-a aflat si oamenii ai reactionat optinand o amanare. e nebunie cum invarte primaria acest individ.

  Reply
  • cat la 100%? December 4, 2013 at 1:47 am

   unii spun ca are mai mult decat un apartament, poate chiar cota parte, de viceprimar spun

   Reply
 7. Sebesanul December 4, 2013 at 12:17 am

  de o penibilitate crasa!

  Reply
 8. Mi-i scarba! December 6, 2013 at 2:02 pm

  Da nu pot sa cred cum pot decide ei soarta unui PUZ, adica eu cumpar un teren prin care nu am voie sa-mi fac decat o casa mica si trec anii si ma trezesc singur cuc printre blocuri!
  Ptiu ce primar avem!

  Reply
 9. in sprijinul cetateanului December 11, 2013 at 4:01 pm

  Primarul Sebesului: tot ce facem e in sprijinul cetateanului
  Asta o crede el si turma lui!
  Noi ramanem cu transformarile voastre facute in sprijinul cetateanului X care construieste blocuri langa casa mea!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *