27 decembrie şi 3 ianuarie, ZILE LIBERE

27 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014 sunt zile libere pentru bugetari. Nu va bucurati insa foarte tare! Zilele libere vor fi recuperate in ianuarie, a anuntat premierul Victor Ponta. Si mai avem o veste rea. Bugetarii nu vor lua prime de sarbatori. Premierul Victor Ponta spune ca nu sunt bani si pentru salariile reintregite si pentru prime.

 

 

27-decembrie-3-ianuarie-zile-libere

 

 

Guvernul va stabili zile libere de sărbători pentru bugetari, astfel încât să lege perioada liberă legală de Crăciun şi Anul Nou cu cea de week-end.Zilele libere vor fi recuperate în ianuarie.
Guvernul ar urma astfel să declare zilele de 27 decembrie 2013 şi 3 ianuarie 2014 drept zile libere.

“O să discutăm în Guvern care vor fi zilele libere şi modul în care se recuperează în ianuarie în aşa fel încât să ţinem cont totuşi de realitate, că, dacă oamenii au liber miercuri şi joi, îi chemi vineri înapoi la serviciu ca să plece sâmbătă probabil că e destul de puţin funcţional”, a spus Ponta.

Premierul a precizat că decizia va fi luată săptămâna viitoare, dar că instituţiile publice, inclusiv cele fiscale de colectare a taxelor şi impozitelor, vor funcţiona în acea perioadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>