La Alba Tv, Shopping-ul e Chic!

 

Duminica aceasta revine in casele dumneavoastra emisiunea de divertisment “Duminica e Chic” . Si nu vine cu mana goala, ci aduce cu ea si o noua rubrica. Din 6 octombrie, shopping-ul va fi chic, in fiecare duminica , aici, la Alba Tv.

 

 

 

Dupa o pauza de cateva luni de zile, duminica, 6 octombrie, revine pe micile ecrane emisiunea de divertisment “Duminica e Chic”.

Invitati de seama, momente inedite, reportaje exclusiviste sunt doar cateva din surprizele cu care Andreea va asteaptam si in acest sezon. Si asta nu e tot. Emisiunea va avea si o rubrica noua, numita “Shopping-ul e chic” din care impatimitele si impatimitii de shopping vor putea afla ce se mai poarta, unde si ce se mai gaseste, dar si care este stilul preferat al vedetelor.

la-alba-tv-shoppingul-e-chicPrima invitata a rubricii va fi Antinia, frumoasa albaiulianca, care s-a facut remarcata prin vocea ei deosebita dar si stilul vestimentar inconfundabil. 

 

Emisiunea “Duminica e Chic” poate fi urmarita in fiecare duminica de la ora 13 pe Alba Tv sau online pe site-ul nostru  www. albatv.ro 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *