Preotul Pomohaci, pedepsit! Acesta se afla la o manastire din judetul Alba!

pomohaci2

Concertele si festivalurile la care a participat dar si expunerea excesiva se pare ca i-au adus necazuri celebrului preot-cantaret Cristian Pomohaci. Dupa ce a fost pus sa aleaga intre preotie si viata de vedeta, acesta a primit si o pedeapsa : a fost canonisit la Manastirea Afteia din judetul Alba!

Cristian Pomohaci este originar din comuna Rebrişoara, Bistriţa-Năsăud. Acesta a slujit pana in prezent la Moşuni, judeţul Mureş si este un cântăreţ de muzică populară şi religioasă activ, prezenţele sale la diferite emisiuni TV fiind destul de dese. Aceste aparitii insa se pare ca nu au fost pe placul superiorilor sai de la Alba Iulia.

In acest sens, ca un ultim avertisment dupa ce I s-a pus în vedere să aleagă între viaţa duhovnicească şi showbiz , ar fi venit decizia de canonisire din partea IPS Irineu, Arhiepiscopul Ortodox al Alba Iuliei.

Potrivit surselor Alba Tv, preotul Pomohaci se afla in aceste zile la Manastirea Afteia din judetul nostru pentru o perioada de reculegere si rugaciune.

Conform învăţăturilor bisericeşti, canonisirea reprezintă „totalitatea mijloacelor folosite de duhovnic pentru a îndepărta pe cel păcătos, în conformitate cu legea Domnului. Această îndreptare el trebuie să o dovedească prin fapte sufleteşti şi trupeşti, care aduc vindecarea şi împăcarea lui cu Dumnezeu” .

2 Responses to Preotul Pomohaci, pedepsit! Acesta se afla la o manastire din judetul Alba!

 1. Niculitza July 15, 2013 at 11:28 pm

  I=o ajuns “preotului” ca o dansat dupa capita pre mult!

  Reply
 2. ACCELERATUL August 20, 2013 at 4:01 pm

  OMUL ASTA POMOVACI ESTE UN OM DEOSEBIT. POPII NU AU NEVOIE DE OAMENI DIN ASTIA CI DE CEI CA SI EI …
  PROBABIL CA NU A CONTRIBUIT CU BANI LA IPS . INALTEEEEE, DA OARE CAT SA-TI DEA SI TIE PREA PREA PREA INALTE SI NEFERICITE???
  DA ,V-ATI INTEREASAT VREODATA CAM CAT IA ACEST INALT AL NOSTRU DE PESTE 1,80? STIU CA PREA FERICITUL (SI EU AS FI) IA IN MANA FARA SPORURI 83 MILIOANE. PLUS MASINI LA SCARA , SLUGI , SI MULTAAAAA PROSTIME CARE IL ASCULTA……..
  ROMANIA TREZESTE-TE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *