Atac la independenta jurnalismului din Alba! Politicienii incep sa-si bage nasul unde ar trebui sa arunce doar privirea!

atac la jurnalism1

Un jurnalist din Alba Iulia a fost atacat dur de către un politician care a început să-și croiască din greu drum către fotoliul de primar al Alba Iuliei. Actualmente vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, politicianul în cauză a fost foarte deranjat de faptul că jurnalistul a postat în publicația on-line la care lucrează, un material ce cuprindea nemulțumirile cetățenilor din Oarda de Sus, în legătură cu traseul viitoarei autostrăzi Sebeș-Turda.

Politicianul liberal despre care vorbim, lucrează serios acum la propria imagine, iar proiectul viitoarei autostrăzi Sebeș – Turda este unul din subiectele sale favorite din ultima perioadă. La sfârșitul săptămânii trecute, mai multe instituții de presă din Alba Iulia și-au trimis reprezentanți pentru a se interesa de nemulțumirile unor cetățeni din cartierul Oarda, în legătură cu traseul viitoarei autostrăzi Sebeș-Turda. Printre ei se număra și jurnalistul despre care vorbim, angajat la o publicație online deținută de către firma Independent Media. Potrivit surselor noastre, vicepreședintele libelal de la Consiliul Județean ar fi intervenit pentru modificarea materialului redactat și publicat de către jurnalistul respectiv și chiar a avut succes, mai ales după ce i-a contactat pe cei doi deținători ai publicației online. Mai mult decât atât, cu ocazia unei conferințe de presă a liberalilor din Alba politicianul nostru s-ar fi lansat într-un atac foarte dur la adresa jurnalistului despre care vorbim.

În conflictul apărut, patronii de la INDEPENDENT MEDIA și-au arătat fără rezerve susținerea față de politician, în detrimentul propriului angajat. În cele din urmă jurnalistul și-a depus demisia, încetând astfel colaborarea cu publicația respectivă și implicit cu firma care detine publicația. Trebuie să vă amintim și faptul că jurnalistul despre care vorbim a putut fi văzut pe foarte multe panouri publicitare, pe străzile din Alba Iulia, deținute de firma INDEPENDENT, fiind foarte repede remarcat datorită mesajului pe care il transmitea : ”Daca mama îmi spune că mă iubește, verific din trei surse”.

În urma acestei povești ne întrebăm firesc, cât de independentă mai poate fi publicația online, deținută de INDEPENDENT MEDIA, în condițiile în care un politician poate determina modificarea unui material care nu îi convine și ce interes aprins există între vicepreședintele liberal de la Consiliul Județean și patronii de la firma amintită, încât cei din urmă renunță atât de ușor la cel mai important angajat al lor.

8 Responses to Atac la independenta jurnalismului din Alba! Politicienii incep sa-si bage nasul unde ar trebui sa arunce doar privirea!

 1. eu June 18, 2013 at 5:59 pm

  Florin Roman e prastie bai!
  Un nesimtit!
  Pe toti ii face sa se simta oile lui, el fiind lupul toturora!
  Sa ne mai lase cu Intedependent ce-i dependent de buzunarele politicienilor!

  Reply
  • = June 20, 2013 at 11:46 am

   Nu doar Roman e asa,TOTI politicienii sunt la subiectul asta EGALI.

   Reply
 2. ceva normal June 19, 2013 at 8:43 am

  Mare lucru, parca nu asa au functionat lucurile mereu.Politicull dicteaza presa. Nimic nou pana aici.Florin Roman dicteaza in Alba24, Dumitrel ziarul Vestea si lista continua

  Reply
 3. presa June 19, 2013 at 2:12 pm

  Intependent media e firma care a castigat si castiga licitatii dupa licitatii pe sestache. Iau bani garla de la consilul judetean alba si de la primaria alba cu galeata.Se pare ca si de la PNL iau bani grosu din mom ce Roman taie si spanzura la ei in curte.

  Reply
 4. mare lucru June 23, 2013 at 10:21 pm

  Ce mare scrofala, ce e asa mare lucur cand in guvern se intampla, in parlament se jupuie da o fata dintr-un site online????

  Reply
 5. Florin Roman August 11, 2013 at 10:50 pm

  Roman e politician oameni buni, ce va mirati!

  Reply
 6. prietenii la greu se cunosc August 16, 2013 at 4:50 pm

  Florin Roman=oala sparta
  Na-ti vazut cum se leaga intre ei prieteniile si posteaza apoi nebunii pe Facebook pozele lor de te miri de pe unde?!
  Cum sa nu faca mana comuna cand concediile si le fac impreuna, imprumuta barcile prin Delta Dunarii si banii de la CJ spre firme fantome

  Reply
 7. rr x2 February 22, 2014 at 5:35 pm

  slabu’

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *